Τζέισον Μομόα για τα ανευρύσματα της Εμίλια Κλαρκ: Φοβηθήκαμε πολύ

Τι δήλωσε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Τζέισον Μομόα μίλησε δημόσια για την ανησυχία του όσον αφορά την περιπέτεια υγείας της πρώην συμπρωταγωνίστριάς του στο «Game of Thrones», Εμίλια Κλάρκ.

Στο τέλος Μαρτίου, η ηθοποιός έγραψε στο περιοδικό The New Yorker ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται στα ανευρύσματα στον εγκέφαλο και τον κίνδυνο για τη ζωή της.

«Υπήρξα μέρος αυτής της περιπέτειας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε φοβηθήκαμε πολύ και προσπαθούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να τη βοηθήσουμε», δήλωσε ο Μομόα στο ET Online. «Είναι όμορφο το γεγονός ότι η Εμίλια είναι τόσο γενναία και βοηθάει τον κόσμο, προσπαθώντας να τον ευαισθητοποιήσει».

Ο ηθοποιός βρέθηκε την Πέμπτη στην πρεμιέρα της επερχόμενης όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς, όπου μίλησε για το πώς είναι να παρακολουθεί την πρώην τηλεοπτική του σύζυγο να αντιμετωπίζει όλες αυτές τις δοκιμασίες.

Στο κείμενο του New Yorker, η Κλάρκ έγραφε: «Το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2011, ντυνόμουν στα αποδυτήρια...όταν άρχισαν να νιώθω έναν δυνατό πονοκέφαλο. Ήμουν τόσο κουρασμένη που καλά καλά δεν μπορούσα να βάλω τα παπούτσια μου. Όταν άρχισα την προπόνηση, έπρεπε να καταβάλω προσπάθεια για να κάνω τις πρώτες λίγες ασκήσεις. Μετά ο γυμναστής μου με έβαλε να πάρω θέση σανίδας, και ένιωσα σαν ένα λάστιχο να πιέζει τον εγκέφαλό μου. Προσπάθησα να αγνοήσω τον πόνο, μα απλά δεν μπορούσα. Είπα στον γυμναστή μου ότι έπρεπε να κάνω διάλειμμα. Κάπως βρέθηκα στα αποδυτήρια. Πήγα στην τουαλέτα, έπεσα στα γόνατα, και έκανα εμετό. Στο μεταξύ, ο πόνος χειροτέρευε. Σε κάποιο βαθμό, ήξερα τι συνέβαινε: Ο εγκέφαλός μου είχε πάθει ζημιά».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.