Ένα κρυφό μήνυμα γραμμένο πάνω στο φόρεμα της Εμίλια Κλαρκ κάνει όλους τους άνδρες να ονειρεύονται

Σαν η Ντενέρις να τους κλείνει πονηρά το μάτι...
Getty Editorial

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του Game Of Thrones βρέθηκαν για μια τελευταία ίσως φορά, όλοι μαζί στην πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν, στη Νέα Υόρκη.

Φυσικά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί σχολιάστηκαν δεόντως αλλά για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η εμφάνιση της Εμίλια Κλαρκ, δηλαδή της τηλεοπτικής Ντενέρις.

H 33χρονη βρετανίδα ηθοποιός, με τα σκούρα καστανά μαλλιά επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα του Οίκου Valentino σε γκρι-γαλάζια απόχρωση ενώ έδειξε την προτίμησή της σε σκούρες αποχρώσεις κραγιόν που ταίριαξε με κόκκινη σκιά ματιών. Κάτι που μάλλον ξένισε πολλούς.

Jeff Kravitz via Getty Images
Jeff Kravitz via Getty Images

Περισσότερα απ′ όλα αυτά βέβαια το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αλλά και όσων είδαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες με το πέρασμα της Κλαρκ από το κόκκινο χαλί, επικεντρώθηκε στο μήνυμα που αχνοφαινόταν κάτω από το τούλι του φορέματος και ήταν ραμμένο πάνω στο εσωτερικό μέρος του, στο ύψος του στήθους.

Κάποιοι λοιπόν έψαξαν και βρήκαν τι ήταν αυτό μήνυμα.

Για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 ο σχεδιαστής Πιερπάολο Πιτσιόλι του Οίκου Valentino επιστράτευσε τέσσερις ποιητές να συμβάλλουν με στίχους τους στις δημιουργίες του. Έτσι στίχοι των τεσσάρων αυτών ποιητών: Greta Bellamacina, Yrsa Daley-Ward , Mustafa The Poet , Robert Montgomery εμφανίζονται σε αρκετά φορέματα.

Στο φόρεμα της Κλαρκ λοιπόν διαβάζουμε: «Leave your door open for me. I might sleepwalk into your arms» (μτφρ. Άφησε την πόρτα σου ανοιχτή για μένα. Ίσως, υπνοβατώντας να έρθω στην αγκαλιά σου»).

Και φυσικά ήταν σαν να κλείνει το μάτι σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη που φυσικά και ονειρεύεται να βρεθεί στην αγκαλιά του η Εμίλια Κλαρκ.

Jamie McCarthy via Getty Images
Jeff Kravitz via Getty Images
Dimitrios Kambouris via Getty Images
Mike Coppola via Getty Images