Βασίλισσα Ελισάβετ και Κέιτ Μίντλετον: Και τώρα οι δυο τους

Η πρώτη κοινή έξοδος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και της βασίλισσας στα οκτώ χρόνια.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας από το 2011, αλλά την Τρίτη προχώρησε σε μια κίνηση που περιέργως δεν είχε κάνει ποτέ ως τώρα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η βασίλισσα Ελισάβετ έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, χωρίς κάποιο άλλο μέλος της υπόλοιπης οικογένειας. Οι δυο τους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις London Strand του King’s College για να δουν ένα πρόσφατα ανακαινισμένο μέρος με το όνομα Bush House και να συναντήσουν ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν στην κατασκευή.

«Η βασίλισσα είναι χρηματοδότρια του King’s College London, του τέταρτου παλαιότερου πανεπιστημίου στην Αγγλία», έγραφε ένα τουίτ στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Τουίτερ.

Πήρε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ οκτώ χρόνια για να κάνει την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τη βασίλισσα, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε με την Ελισάβετ αμέσως, δυο μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Γουίλιαμ Χάνσον, ειδικός σε πρότυπα συμπεριφοράς, είπε στην αμερικανική HuffPost ότι δεν υπάρχει κάποια «απειλητική εξήγηση» γιατί η Δούκισσα του Σάσεξ είχε την πρώτη της έξοδο με τη βασίλισσα τόσο νωρίς.

«Οι βασιλικές ατζέντες είναι ”κλεισμένες” πολλούς μήνες πριν αν όχι χρόνια. Η βασίλισσα αλλά και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν πολύ πιεσμένα προγράμματα και μερικές φορές διαφορετικά ενδιαφέροντα».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.