Βίντεο ντοκουμέντο: Με μεγάλη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός που παρέσυρε τον διανομέα

Οι εικόνες κατεγράφησαν από κάμερα ασφαλείας.
.
.
Eurokinissi/MotionTeam

Με μεγάλη ταχύτητα φαίνεται να κινείται το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, σε βίντεο που κατεγράφη στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου από κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα πριν το δυστύχημα, και είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί διανομείς, αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του 47χρονου συναδέλφου τους.

Ο 21 ετών οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε χθες, Κυριακή, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα εν όψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τροχαία συγκεντρώνει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ αναμένονται τόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργούνται στον νεαρό οδηγό, όσο και η ιατροδικαστική έκθεση με τα ευρήματα στη σορό του άτυχου διανομέα.

Κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση η προανάκριση είναι εάν ο οδηγός παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες κι εάν τη στιγμή της φονικής παράσυρσης έκανε κόντρα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλεται.