Αδρεναλίνη στα ύψη:Αστυνομικοί σώζουν κακοποιό από περιπολικό που έκλεψε πριν τον χτυπήσει τρένο (βίντεο)

Αστυνομικοί ουρλιάζουν, το τρένο σφυρίζει μανιασμένα. Το συγκλονιστικό βίντεο με πλάνα από ελικόπτερο και τις κάμερες που φέρουν οι αστυνομικοί, κόβει την ανάσα.

Κακοποιός που έκλεψε περιπολικό και το τράκαρε στις γραμμές του τρένου σώθηκε από...αστυνομικούς δευτερόλεπτα πριν το όχημα και ο ίδιος παρασυρθούν από το τρένο κατευθυνόταν κατά πάνω τους.

Το περιστατικό, που έχει καταγραφεί από κάμερες με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει viral, σημειώθηκε στην Ατλάντα της Τζώρτζια και πρωταγωνιστής ήταν ο Μικάλ Πάρκερ, 29 ετών.

Ο δράστης, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έκλεψε ένα περιπολικό και ακολούθησε μια μανιώδης καταδίωξή του με τον πρώτο όσο και τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν να πατάνε το γκάζι και τα οχήματα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Ατλάντα έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από ελικόπτερο αλλά και από τις κάμερες που φέρουν επάνω τους οι αστυνομικοί.

Σε μερικά από αυτά καταγράφεται και η σκηνή όπου αστυνομικοί, αφού το κλεμμένο περιπολικό έχει ακινητοποιηθεί σε σιδηροδρομικές γραμμές και ο δράσης παραμένει μέσα, σπεύδουν να τον βοηθήσουν και τον τραβούν ουρλιάζοντας έξω από το αυτοκίνητο καθώς μια αμαξοστοιχία σφυρίζει μανιασμένα καθώς πλησιάζει κατά πάνω στον ίδιο και σε αυτούς.

Η αστυνομία είπε ότι ο Πάρκερ είχε κλέψει το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός είχε κόψει την κυκλοφορία. Μάλιστα αστυνομικός ακούγεται να του φωνάζει: « Βγες από το αμάξι! . . . Κάποιος μόλις μπήκε στο περιπολικό μου!».

Ο Πάρκερ δεν ήταν ο στόχος της αρχικής διακοπής κυκλοφορίας και οι αξιωματούχοι είπαν ότι δεν ήταν σίγουροι γιατί πήδηξε στο αυτοκίνητο.

Ο λοχίας, John Chaffee είπε στο Fox 5 Atlanta ότι οι αστυνομικοί αστυνομία που τον καταδίωκαν έσπευσαν να τον σώσουν όταν είδαν το τρένο να πλησιάζει: «Μπήκαν αμέσως σε φάση διάσωσης όπου [έπρεπε] να βγάλουν αυτόν τον τύπο από το αυτοκίνητο και να φύγουν μακριά από αυτό το τρένο», είπε. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις ενέργειες των αξιωματικών – αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει αυτή η ιστορία με αυτό το άτομο να τραυματίζεταί σοβαρά. . . δεν φαινόταν ότι μπορούσε να βγει μόνος του».

Πηγή: FoxNews

Πήγαινε στην αρχική σελίδα