ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/09/2021 14:53 EEST | Updated 21/09/2021 15:40 EEST

Βούλα: Ξέχασαν κοριτσάκι δύο ετών σε λεωφορείο παιδικού σταθμού για τέσσερις ώρες

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι υπεύθυνοι με απόφαση Εισαγγελέα, μέχρι να συλλεχθεί υλικό για την δικογραφία.

Eurokinissi
Κοριτσάκι 2 ετών ξεχάστηκε σε λεωφορείο - Έξω από τον παιδικό σταθμό

Ένα κοριτσάκι δύο ετών παρέμεινε μόνο του σε σχολικό λεωφορείο, στην περιοχή της Βούλας, για περίπου τέσσερις ώρες, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς από τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και δεν κατέβηκε με τα άλλα παιδάκια, όταν αυτό έφτασε στον σταθμό. Έτσι, παρέμεινε μέχρι το μεσημέρι στο λεωφορείο, χωρίς κανείς να το αναζητήσει. Κάποια στιγμή που το κοριτσάκι ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ήταν μόνο του μέσα στο λεωφορείο έβαλε τα κλάματα. Διερχόμενη γυναίκα το άκουσε και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού που ξεκλείδωσε την πόρτα και έτσι βγήκε το παιδάκι.

Eurokinissi
Κοριτσάκι 2 ετών ξεχάστηκε σε λεωφορείο - Έξω από τον παιδικό σταθμό

Συνελήφθησαν πέντε άτομα και ειδικότερα οι υπεύθυνοι του σταθμού, ο οδηγός και οι συνοδοί, κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις τελυεταίες πληροφορίες, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα.

Οι υπεύθυνοι για το συμβάν, που συνελήφθησαν μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ