Βραζιλία: Μυστήριο με τον θάνατο γνωστής influencer και αρσιβαρίστριας - Τι ερευνά η αστυνομία

Η Rhayara Morais πιστεύεται ήταν άφαντη για περίπου έξι ημέρες. Την βρήκαν νεκρή την περασμένη Τετάρτη 27 Μαρτίου.
via Associated Press

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας πρωταθλήτριας της άρσης βαρών και γνωστής influencer, όπου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Βραζιλία.

Την σορό της άτυχης Rhayara Morais, 34 ετών, βρήκε μια φίλη της που ανησύχησε από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της και πήγε από εκεί.

Η Rhayara Morais πιστεύεται ήταν άφαντη για περίπου έξι ημέρες. Την βρήκαν νεκρή την περασμένη Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Η αστυνομία, γράφει η Daily Mail, δεν έχει επιβεβαιώσει την αιτία θανάτου ή αν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Πάντως υπάρχουν και εικασίες ότι πέθανε ύστερα από μια ξαφνική ασθένεια.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία αναμενόταν να πραγματοποιηθεί προχθές, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η influencer, η οποία είχε περισσότερους από μισό εκατομμύριο θαυμαστές στο TikTok και σχεδόν 150.000 followers στο Instagram, κέρδισε έναν περιφερειακό τίτλο στην άρση βαρών αφού ξεκίνησε το άθλημα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η Morais, πρώην ποδοσφαιρίστρια και φοιτήτρια νομικής, έδειχνε το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της στα social media, όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως ψηφιακή δημιουργό και «Πρωταθλήτρια Powerlifting της Μπραζίλια».

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την πιθανή αιτία θανάτου της 34χρονης, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές στον τοπικό τύπο που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Δημοφιλή