Βρυξέλλες: Παιχνίδι Monopoly μεταξύ φίλων κατέληξε σε μάχη με σπαθί σαμουράι

Ο ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
NoDerog via Getty Images

Ενα παιχνίδι Monopoly μεταξύ φίλων στις Βρυξέλλες δεν πήγε και πολύ καλά καθώς κατέληξε σε ξιφομαχία με σπαθί σαμουράι, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το πρωτόγνωρο συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στην περιοχή Forest της βελγικής πρωτεύουσας περίπου στις 5 το πρωί της Κυριακής, όταν οι περίοικοι άρχισαν να ενοχλούνται από τέσσερα άτομα -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- που έπαιζαν το επιτραπέζιο παιχνίδι στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι τους.

Ενας άνδρας βγήκε από το σπίτι του, κραδαίνοντας προφανώς ένα ραβδί, και ξεκίνησε να τσακώνεται με τους νεαρούς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ότι ο γιος του βγήκε στη συνέχεια έξω οπλισμένος με ένα ιαπωνικό σπαθί σαμουράι στην θήκη του.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ακολούθησαν, ένας από τους παίκτες της Monopoly προσπάθησε να αρπάξει το ξίφος κατάνα, σύμφωνα με τη La Libre, και ο ξιφοφόρος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα αμφότεροι να τραυματιστούν από την κοφτερή του λεπίδα.

Η αστυνομία των Βρυξελλών επιβεβαίωσε ότι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο παίκτης της Monopoly αργότερα πήρε εξιτήριο, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά ο γιος του κατοίκου φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

(με πληροφορίες από Skynews)

Δημοφιλή