Γαλλία: Βιασμός τουρίστριας σε δημόσιες τουαλέτες, ο σύντροφός της την περίμενε απέξω

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολυσύχναστη γειτονιά της γαλλικής πρωτεύουσας.
Nukorn Plainpan via Getty Images

Ένας Αλγερινός, 23 ετών, άντρας συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές και τελεί υπό κράτηση μετά από περιστατικό βιασμού μιας Αμερικανίδας τουρίστριας σε δημόσιες τουαλέτες στο τέταρτο διαμέρισμα του Παρισίου δίπλα στον Σικουάνα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολυσύχναστη γειτονιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η γυναίκα, 27 ετών βρισκόταν με τον σύντροφό της το βράδυ του Σαββάτου και περπατούσαν κατά μήκος του Σικουάνα, αρκετά κοντά στην περιοχή της Νοτρ Νταμ. Πλήθος τουριστών αλλά και κατοίκων της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο καθώς ο δήμος κάθε καλοκαίρι διοργανώνει τις «Paris Plages» δηλαδή μικρές αυτοσχέδιες «παραλίες» κατά μήκος του ποταμιού, αναφέρει ο Guardian.

Ήταν λίγο μετά τη 1.00, όταν η γυναίκα σταμάτησε προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες κοντά στη γέφυρα Louis Philippe, ένα σημείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στα μπαρ και κατά κύριο λόγο θεωρείται ασφαλές.

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien ο σύντροφός της την περίμενε όμως άρχισε να ανησυχεί όταν η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε. Κατευθύνθηκε προς τις δημόσιες τουαλέτες όπου και άκουσε το κλάμα της γυναίκας του και διαπίστωσε ότι ένας άντρας της είχε επιτεθεί.

Άνθρωποι της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη που διαμένει στα προάστια του Παρισίου. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως βρέθηκε μαζί του συναινετικά.

Από την μεριά της η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και αφού κατέθεσε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στις αρχές επέστρεψε με τον σύντροφό της στις ΗΠΑ.