ΔΙΕΘΝΕΣ
19/08/2020 13:24 EEST

Γιόρτασε τα γενέθλιά της βουτώντας από νεροτσουλήθρα και προσγειώθηκε σε καρχαρία 2,5 μέτρων

"Μαμά, μην φρικάρεις..."

Huffpost GR
.

Συνέβη προ ημερών, στις Μπαχάμες. Η αμερικανίδα Ιζο Ματσάδο, κάτοικος Μαϊάμι, γιόρταζε τα γενέθλιά της στο γιώτ ενός φίλου της, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με νεροτσουλήθρα.

Το πάρτυ γενεθλίων ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με μουσική, χορό και άφθονο αλκοόλ, όταν η εορτάζουσα αποφάσισε να βουτήξει από τη νεροτσουλήθρα, ενώ ο Κέβαν Σαρότα, 22 ετών, φίλος του γιού της, κινηματογραφούσε την σκηνή.

Η Ματσάδο βούτηξε αμέριμνη στον ωκεανό, χωρίς να δει ότι ακριβώς από κάτω βρισκόταν ένας καρχαρίας. Η κάμερα του Σαρότα τον είδε, όμως και ο γιός της εορτάζουσας, που ήταν δίπλα του, ακούγεται στο βίντεο να της λέει: ”Μαμά, μην φρικάρεις...”

Πράγματι, η γυναίκα κατάφερε να μην πανικοβληθεί, ενώ ο γιός της και ο Σαρότα βούτηξαν στην θάλασσα. Ο καρχαρίας, που πιστεύεται ότι ήταν καρχαρίας τροφός, ακούμπησε στιγμιαία την Ματσάδο και συνέχισε την πορεία του στην ανοιχτή θάλασσα.

Κι όπως είπε ο Σαρότα σε τοπικό ΜΜΕ, αντί να τρομοκρατηθεί, η εορτάζουσα δήλωσε ευτυχής που είχε την ευκαιρία να δει καρχαρία από τόσο κοντά - και να επιζήσει.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost