Γλυκά Νερά: Τη σκότωσαν αν και τους είπε πού είναι τα χρήματα

Ο σύζυγός της είχε υποδείξει στους κακοποιούς ότι σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι υπήρχαν 10.000 ευρώ.
Eurokinissi

Χωρίς να λογαριάσουν ούτε δευτερόλεπτο την ανθρώπινη ζωή οι τρεις ληστές και δολοφόνοι έπνιξαν την 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά, παρόλο που ήδη τους είχε πει ο σύζυγός της πού θα μπορούσαν να βρουν τις οικονομίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Huffpost, σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο 33χρονος είχε υποδείξει στους κακοποιούς ότι σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι υπήρχαν 10.000 ευρώ. Πρόκειται για μία ανάληψη χρημάτων, που είχε κάνει το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αγοράς ενός οικοπέδου.

Κάλεσε το «100» με τη μύτη

Οι δράστες επιτέθηκαν πρώτα στον 33χρονο άνδρα. Του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί. Γύρω από τον λαιμό τύλιξαν μία ταινία συσκευασίας τόσο σφιχτά, που λίγο έλειψε να χάσει και τις αισθήσεις του. Με ταινία του κάλυψαν το στόμα και τα μάτια και τον έριξαν κάτω από το κρεβάτι.

Την 20χρονη την ακινητοποίησαν και τη δέσμευσαν με ένα ρούχο της. Πολύ κοντά στη γυναίκα βρήκαν ακόμα ένα ρούχο, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί εάν το χρησιμοποίησαν για να της κλείσουν το στόμα ή απλά πίεσαν το κεφάλι της στο στρώμα.

Ο 33χρονος κατάφερε αρκετή ώρα αργότερα να καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης από το κινητό τηλέφωνό του, πληκτρολογώντας τον αριθμό «100» με τη μύτη του. Ο αστυνομικός τον άκουσε να του επαναλαμβάνει τη λέξη «βοήθεια» και τη διεύθυνσή του.

Οι πρώτοι ένστολοι, που έφθασαν στη μεζονέτα, δεν γνώριζαν τί περιστατικό έχουν να αντιμετωπίσουν. Αρχικά προσπάθησαν να σπάσουν την κεντρική είσοδο, αλλά η πόρτα ασφαλείας άντεξε στα χτυπήματά τους και έτσι μπήκαν από μία πόρτα στην πίσω πλευρά της κατοικίας.

Πρώτα είδαν τον σκύλο της οικογένειας να κρέμεται με το λουρί του από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Στον 2ο όροφο, στο υπνοδωμάτιο, είδαν τη γυναίκα επάνω στο κρεβάτι, δίπλα της το έντεκα μηνών βρέφος και τον 33χρονο σε κατάσταση σοκ.