Ζάκυνθος: Ένας Βρετανός νεκρός και ένας πολυτραυματίας σε πτώση από μπαλκόνι

Χωρίς εμπλοκή τρίτων.
Μπαρ στη Ζάκυνθο.
Μπαρ στη Ζάκυνθο.
Guido Cozzi/Atlantide Phototravel via Getty Images

Δύο τραγικά, περιστατικά, που συνέβησαν σε δύο ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή Λαγανά, με κοινό παρονομαστή την πτώση νεαρών Βρετανών από μπαλκόνια, σημειώθηκαν την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, στην Ζάκυνθο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ένας Βρετανός τουρίστας 23 ετών στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος.

Το σημείο όπου έχασε την ζωή του ένας 23χρονος Βρετανός, πέφτοντας από μπαλκόνι ενοικιαζόμενων δωματίων στον Λαγανά Ζακύνθου
Το σημείο όπου έχασε την ζωή του ένας 23χρονος Βρετανός, πέφτοντας από μπαλκόνι ενοικιαζόμενων δωματίων στον Λαγανά Ζακύνθου
ΕΡΤ

Ο 23χρονος είχε πάει σε άλλο ξενοδοχείο από αυτό που διέμενε. Σύμφωνα με μαρτυρία, ο Βρετανός σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε στη σκεπή ενοικιαζόμενων δωματίων και πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Η γυναίκα που εκμεταλλεύεται τα δωμάτια τον είδε και του είπε «πρόσεχε», εκείνος όμως συνέχισε να κάνει επικίνδυνα άλματα στα μπαλκόνια. Το αποτέλεσμα, ήταν να πέσει από ύψος 3,5 μέτρα και να χάσει την ζωή του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Δημοφιλή