Έκπληκτα έμειναν τα στελέχη της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, όταν επιχείρησαν να ερευνήσουν το κελί του 49χρονου ισοβίτη, Κλοντιάν Λεκοτσάι, στις Φυλακές Μαλανδρίνου.
Ο «Κλόντι» είχε κλειδώσει από τη μέσα πλευρά το κελί του με ένα μεγάλο λουκέτο και είχε τοποθετήσει και έναν τάκο, για να μην μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί, κατά παράβαση των κανονισμών, που ορίζουν ότι τα κελιά των κρατούμενων ασφαλίζουν μόνον από την εξωτερική πλευρά για να έχουν τον έλεγχο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα, για να μπουν στο κελί και, μόλις το κατάφεραν, είδαν τον 49χρονο να έχει σπάσει μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, στην οποία είχε βάλει φωτιά.
Το κινητό κατασχέθηκε και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με την ελπίδα να μην έχουν καταστραφεί τα δεδομένα και να αποκτήσουν εικόνα τα στελέχη του Οργανωμένου για τις επαφές και τα σχέδια του ισοβίτη.
Ο Κλοντιαν Λεκοτσάι έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον τρεις ακόμα ανθρωποκτονίες.