Αντιμέτωπος με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές βρίσκεται και πάλι ο 63χρονος, ο οποίος επιχείρησε να κλείσει ερωτικό ραντεβού με ανήλικη στην Ομόνοια.

Το βράδυ της Τρίτης και ενώ ήταν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του, στο Κιάτο Κορινθίας, αστυνομικοί με εισαγγελέα πραγματοποίησαν έφοδο και έρευνα, κατά την οποία εντόπισαν χάπι που εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου, προκειμένου να του ασκήσει την σχετική ποινική δίωξη και να τον παραπέμψει στην κυρία ανάκριση.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/epothese-kolonoe-e-12chrone-anaynorise-ton-63chrono-poe-senelefthe-sten-omonoia_gr_64872082e4b06725aee11a23

Για τον 63χρονο, όμως, εκκρεμεί ακόμα μια ποινική υπόθεση, καθώς η 12χρονη, θύμα μαστροπείας του Κολωνού, τον αναγνώρισε ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί σεξουαλικά, όταν είδε το πρόσωπό του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ανήλικη αναμένεται να καταθέσει και επίσημα στην ελληνική αστυνομία, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία να αποσταλεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της και ενδεχόμενα εκείνη να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.