Έναν 44χρονο υπαξιωματικό του Λιμενικού Σώματος συνέλαβαν στη Μυτιλήνη τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανθυπασπιστής στον βαθμό χρησιμοποίησε εταιρεία ταχυμεταφορών, προκειμένου με δέμα να στείλει ποσότητα κάνναβης από το Μοσχάτο στη Μυτιλήνη, για να το παραλάβει ο ίδιος εκεί, αλλά σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών εντόπισε το πακέτο. Στελέχη του Λιμενικού έθεσαν υπό επιτήρηση το δέμα και όταν ο 44χρονος πήγε να το παραλάβει, του πέρασαν χειροπέδες. Μέσα στο δέμα βρέθηκαν 52,3 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην εταιρεία ταχυμεταφορών απεικονίζεται ο 44χρονος να είναι ο αποστολέας του δέματος.
Κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε την εμπλοκή του, αλλά δήλωσε ότι η κάνναβη προοριζόταν για προσωπική χρήση και όχι για διακίνηση.