Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 26χρονου που αγνοούνταν από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περιοχή της Γλυφάδας, καθώς η σορός του εντοπίστηκε στον Ισθμό της Κορίνθου και ταυτοποιήθηκε από την μητέρα του.
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (19/2) η σορός του νεαρού – που είχε εντοπιστεί το πρωί της Κυριακής – αναγνωρίστηκε από την μητέρα του. Τις προηγούμενες μέρες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για τον νεαρό, ενώ ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση για τον 26χρονο.
Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις για κάποια εγκληματική ενέργεια.