Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 6 Δεκεμβρίου, φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα, στην οδό Μάχης στην περιοχή της Φυτείας, με αποτέλεσμα ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών να απανθρακωθεί.
Σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, σε κατοικία στην Καλαμάτα. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Advertisement— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 6, 2024Advertisement
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα και από την πρώτη στιγμή άνδρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής προσπαθούν να βρουν πως ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και αναμένεται να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.