Ο Sting βρέθηκε στην Αθήνα για δυο προγραμματισμένες συναυλίες: η μια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και η δεύτερη χθες, Σάββατο. 

Μετά το τέλος της πρώτης συναυλίας, ο Sting έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας την Ελλάδα που «έδειξε το δρόμο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και την εισροή προσφύγων στη χώρα». 

Advertisement
Advertisement

Το Σάββατο κι ενώ όλα φαίνονταν ότι λειτουργούσαν ομαλά και οι θαυμαστές του διάσημου τραγουδιστή βρίσκονταν από νωρίς στο Ηρώδειο για τη συναυλία, η ξαφνική δυνατή νεροποντή άλλαξε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει την έναρξη του show. 

Λίγο μετά τη βροχή, ο Sting εμφανίστηκε στη σκηνή με μια σκούπα για να καθαρίσει το νερό και να ξεκινήσει το live. Μερικοί από τους παρευρισκόμενους, κατέγραψαν τον τραγουδιστή την ώρα που σκούπιζε το χώρο.