chitzamp

Και άλλες παραδοξότητες σχετικά με το χιτζάμπ στην ΕΕ
Οι προσπάθειες διάσωσης παρεμποδίστηκαν από οδηγία των Ταλιμπάν, που απαγορεύει στις γυναίκες και στους άνδρες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους να αναμειγνύονται.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι της «έπεσε η πίεση» αλλά σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις, η Αρμίτα Γκέραβαντ τραυματίστηκε σοβαρά σε «επίθεση» μελών της αστυνομίας ηθών.
Οι γονείς δέχτηκα πιέσεις για να παραδεχτούν ότι πρόκειται για ατύχημα - Ολα αυτά ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Μάχσα Αμινί κάτω από παρόμοιες συνθήκες.
Όλο και σφίγγει ο κλοιός. ”Έξυπνες” κάμερες και άλλα εργαλεία για αναγνώριση προσώπων. Θα ακολουθούν "προειδοποιητικά μηνύματα” σε όσους παραβαίνουν τον νόμο για τις ποινές.
Η Σάρα Καντέμ και η οικογένεια της σχεδιάζουν να ζήσουν σε μια άγνωστη ισπανική πόλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Η 25χρονη Σ.Καντέμ είναι ίσως η τελευταία μιας σειράς αθλητών και καλλιτεχνών που προχωρά σε μια κίνηση διαμαρτυρίας υψηλού ρίσκου.Δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα για κάποιο σχόλιο.
Είναι η αρχή, η πορεία παραμένει δύσκολη, άγνωστη για τη χώρα και τους πολίτες χωρίς εγγυήσεις από τη θεοκρατική αυταρχική κυβέρνηση του Ιράν,
Τι είπε ο γενικός εισαγγελέας του Ιράν Μοχαμάντ Τζαφάρ Μονταζερί.
Oι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέφρασαν από την αρχή τους φόβους τους για την ασφάλειά της όταν επέστρεφε στην Τεχεράνη.