dioxe

Ασκήθηκε δίωξη στον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας και σε στελέχη της Πυροσβεστική, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.
Και διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 31.300 ευρώ.
Θεωρείται ότι οδήγησαν στον θάνατο 2 παιδιών το 2022 και όχι μόνο - Το 2023, κατέληξε σε συμφωνία για την αποζημίωση 63 θυμάτων και των οικογενειών τους.
Διαπληκτίστηκε με αγνώστους, τον περικύκλωσαν και του έριξαν "ζιπέλαιο" προκαλώντας την μία εστία φωτιάς. Τον εγκατέλειψαν και επειδή δεν είχε ρούχα άναψε δεύτερη φωτιά.
Κατηγορούνται για έκθεση σε κίνδυνο και σωματικές βλάβες. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο.Το παιδί φαίνεται να πνίγηκε ενώ έτρωγε αλλά έφερε και μώλωπες στο κορμί του.
Για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με ηθικό αυτουργό τον έγκλειστο Χρυσαυγίτη - Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Μανούσος και Δημητροκάλλης
Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, είναι και αυτό των βασανιστηρίων.
Η κοπέλα από την Ηλιούπολη είχε καταγγείλει πως την εξέδιδε πρώην αστυνομικός, που συνελήφθη, καταδικάστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.
Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Χανίων με το οποίο είχε αφαιρεθεί η κατηγορία από το κατηγορητήριο.
Ο γερουσιαστής απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για δωροδοκία από το βήμα της Γερουσίας.