katanalose

Η επίδραση του κορονοϊού στον μέσο Ελληνα καταναλωτή, ακόμη και μετά την άρση της καραντίνας.
Από σπασμένα κόκαλα μέχρι την κόπωση, τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να είναι ο κύριος λόγος για ορισμένα από τα προβλήματα υγείας μας.
Ο ιδρυτής της επιχείρησης, κ. Νικόλαος Ζομπάκης, μιλά στη HuffPost ενόψει της σημερινής εκδήλωσης της τεχνολογικής θερμοικοιτίδας Invent ICT στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.
Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μας τα τελευταία 20 χρόνια, υπάρχει όμως κάτι που μένει πάντα ίδιο.
Ο όγκος των υδάτων στα ποτάμια σταδιακά μειώνεται.
Γιατί καθηγήτρια του Harvard το αποκάλεσε «ατόφιο δηλητήριο»;
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας με έδρα το Λονδίνο, Mary Katrantzou, θα ανοίξει τα φτερά της και στην Κίνα καθώς η Κινέζα επενδύτρια
Υπάρχουν διάφορα είδη ψωμιού. Το κοινό (λευκό) ψωμί, Το ψωμί σίκαλης που γίνεται από μίγμα σιτάλευρου και αλεύρου σίκαλης. Το ψωμί ολικής αλέσεως που παρασκευάζεται από άλεσμα όλου του σιταριού (μαζί με το φλοιό) και το πολύσπορο ψωμί που γίνεται από το σύνολο των δημητριακών, όπως το σιτάρι, το κριθάρι, η σίκαλη, η βρώμη και το καλαμπόκι.
Καρδιακό επεισόδιο συνεπεία υπερβολικής δόσης καφεΐνης σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν το πόρισμα ιατροδικαστή στις