ΜΟΥΣΙΚΗ

Τραγουδούν Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Διονυσίου. Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 Μαΐου.
Θα ξεκινήσει από τον Καναδά, θα συνεχίσει στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο του 2025 θα είναι στην Αυστραλία και θα κάνει φινάλε στην Ευρώπη.
Προηγείται ωστόσο, η Θεσσαλονίκη και η εμφάνιση της 17 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών. Η προπώληση ξεκίνησε.
Το αποθεωτικό σχόλιο ενός διάσημου Tik Tok-er μέσω Apple Podcast, αφού παρακολούθησε την πρόβα της Μαρίνα Σάττι στην «Μάλμε Αρένα» (βίντεο)
Έπαιξαν δύο ώρες με την ενέργεια της μπάντας που βγαίνει σε τουρ για πρώτη φορά.
Οι θεωρίες αφθονούσαν ότι το τραγούδι ήταν ένα χαμένο demo από καλλιτέχνες όπως οι Roxette και Savage Garden, ή ότι είχε γραφτεί για μια ξεχασμένη διαφήμιση.
H συνάντηση δύο θρύλων της μεγάλης μουσικής στην Αθήνα, την Τετάρτη 10 Ιουλίου.
«Για ένα φαινόμενο τόσο μεγάλο… πού είναι τα διάσημα τραγούδια;», αναρωτήθηκε, λέγοντας ότι η δισκογραφία της δεν μπορεί σταθεί απέναντι σε αυτές ποπ σταρ όπως ο Μάικλ Τζάκσον.
Με γκεστ τον τραγουδιστή Βινς Γκιλ και τους Black Keys. Οι τελικές ηχογραφήσεις έγιναν από μουσικούς που έπαιζαν στο παρελθόν με τον σταρ της κάντρι.
Ένα ταξίδι (επαν)ανακάλυψης του έργου των εμβληματικών αυτών συνθετών, μέσα από τη ματιά του σήμερα και με τη χρήση της τεχνολογίας.