panayia-ton-parision

Στον ναό θα παραμείνουν σκαλωσιές καθώς οι εργασίες ανακαίνισης αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το 2028.
Μέχρι στιγμής 122.929 Γάλλοι έχουν λάβει μέρος στην διαδικτυακή καμπάνια και ζητούν να παραμείνουν τα αρχικά βιτρό που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Βιολέ-Λε-Ντυ.
Eκανε μόνος πεζοπορία την Παρασκευή στο Mont-Valier. O φύλακας του καταφυγίου σε υψόμετρο 2.246 μέτρων, ενημέρωσε τις αρχές για έναν πεζοπόρο που δεν επέστρεψε.
Τα ευρήματα δείχνουν ότι η εκτεταμένη χρήση σιδήρου στην τοιχοποιία δεν είναι τόσο σύγχρονη όσο υπέθεταν κάποτε οι ειδικοί.
Τα λείψανα δύο πλούσιων ανδρών ανακαλύφθηκαν στις μολύβδινες σαρκοφάγους που βρέθηκαν θαμμένες στην Παναγία των Παρισίων.
Μια κλεφτή ματιά με τον φακό του Reuters. Το ανυπολόγιστο κόστος των εργασιών, οι προκλήσεις, τα σχέδια επαναλειτουργίας και όλα όσα έκαναν τον Καθεδρικό ένα διαμάντι του γοτθικού ρυθμού.
Οι (μόλις) τρεις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες τη Μ. Πέμπτη.
Λόγω των χαρακτηριστικών και της θέσης της σαρκοφάγου, πιθανώς έχει ταφεί κάποιο συμαντικό πρόσωπο.
Στη δεκαετία του ΄90 το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού εφάρμοσε αυτή τη μέθοδο και από τότε χρησιμοποιείται εκτός από τη Γαλλία σε Ισπανία και Πορτογαλία.
Η virtual συναυλία του συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής έχει τίτλο «Welcome to the Other Side» (Καλώς ήλθατε στην άλλη πλευρά).