roloi

ΤUDOR BLACK BAY CHRONO Η Tudor παρουσιάζει τη νέα έκδοση Black Bay Chrono, γιορτάζoντας την επέτειο των 50 χρόνων από την
Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων “Le Petit Prince”. Το Pilot’s Watch Timezoner Edition “Le Petit Prince” διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ring από μπλε κεραμικό.
Η υπέροχη τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας έχει κάποιους βασικούς όρους, τους οποίους ανακαλύπτουμε παρέα με την IWC Schaffhausen και μερικά ρολόγια της που έχουν γράψει τη δική τους μοναδική ιστορία.
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Η τέχνη της ωρολογοποιίας, με φόντο μια επί χρόνια ανεξιχνίαστη ληστεία, λίγο πριν από την εκπνοή του 2020.
Ο συνδετικός κρίκος αυτών των τεσσάρων ανδρών είναι το IWC Schaffhausen ρολόι που φορούν. Τι ρόλο όμως παίζει το μηχανικό ρολόι στην καθημερινότητά τους;
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Ένα δώρο αξίας 27.000 δολαρίων.
Μία ανάγνωση ενός διλήμματος που απασχολεί πολύ κόσμο στην απόφαση αγοράς του επόμενου ρολογιού που θα φορέσουν στον καρπό τους. Με τη βοήθεια 5 όμορφων μηχανικών ρολογιών της IWC Schaffhausen.
ΧΗΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ IWC SCHAFFHAUSEN
Ήξερε ότι θα έπιανε πολλά, αλλά δεν περίμενε ότι θα έπιανε τόσα.
Τα στοιχεία του Ινστιτούτου για την Ισότητα στα Μέσα Ενημέρωσης της Τζίνα Ντέιβις όσον αφορά την βιομηχανία του κινηματογράφου.
Ο καναπές κόστιζε μόλις 25 δολάρια.