senedrio

Πήρε το χρίσμα, υποσχέθηκε να κλείσει τα σύνορα, να βάλει τέλος στην "πράσινη απάτη" (πολιτικές για κλιματική κρίσης) και να διευθετήσει διεθνείς συγκρούσεις "με ένα τηλεφώνημα".
Παραλήρημα κατά την είσοδο στο στάδιο του...αναγεννημένου Τραμπ. Νωρίτερα ανακοίνωσε πως υποψήφιος αντιπρόεδρος θα είναι ο Τζ.Ντ.Βανς που παλιότερα τον είχε αποκαλέσει...Χιτλερ.
Το Διεθνές Συμπόσιο Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης έφερε την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων σε σχέση με την κλιματική αλλαγή. Το διάστημα αποτελεί πλέον εργαστήριο στην υπηρεσία της κοινωνίας.
«Εκλογές θα γίνουν το 2027» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.
Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών γύρω από την ελιά, αλλά και τα οφέλη που προσφέρει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
”Ξέρουμε ότι δεν είναι όλα καλά,  αλλά γίνονται βήματα. Η αντιπολίτευση προσπαθεί να τα μηδενίσει όλα”, τόνισε ο πρωθυπουργός εξαπολύοντας επίθεση κατά Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Βελόπουλου.
Με Γκάρι Κασπάροφ και τίτλο “Let’s make the right move” ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντυπωσίασε και φέτος.
Το Συνέδριο του IAPCO θα πραγματοποιηθεί το 2026 και θα προσελκύσει τους σημαντικότερους διοργανωτές συνεδρίων παγκοσμίως.
Η εγχείρηση απέτυχε, αλλά ο ασθενής επέζησε
Από τις 29 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου.