teleryasia

Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.
Τουλάχιστον 6 στους 10 CEOs πιστεύουν ότι το 2026 θα είναι η χρονιά που ο κόσμος θα επιστρέψει στην πλήρη εργασία εντός γραφείου.
Όσοι δούλευαν αποκλειστικά από το σπίτι μείωσαν τις εκπομπές τους κατά 54%, σε σύγκριση με τους εργαζόμενους σε ένα γραφείο, σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ στη συνέχεια οι τοπικές αρχές θα επιλέξουν τους 30 τυχερούς.
Έκθεση της Morning Consult έδειξε ότι τρεις στους πέντε εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας προτιμούν να παραιτηθούν.από το να επιστρέψουν στο γραφείο.
Δεν χρειάζεται να ξαναπατήσουν ποτέ στο γραφείο.
Ήδη 120.000 ομοσπονδιακοί δημόσιοι υπάλληλοι τα κατάφεραν ενώ συνδικάτα πάνε στα δικαστήρια τράπεζες που ζητούν φυσική παρουσία. Τι συμβαίνει σε ΗΠΑ, Καναδά,
Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Οι πολιτικές για να αναδειχθεί σε σύγχρονο τεχνολογικό κόμβο, να προσελκύσει νέα ταλέντα από το εξωτερικό και να μην είναι πια μόνο ένας εξωτικός, τουριστικός προορισμός.
Νέα μελέτη βρήκε «διαφορές μεταξύ των φύλων» στον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι σύζυγοι βιώνουν την τηλεργασία και τα ευέλικτα ωράρια.