Εφιάλτης στη Νότια Καρολίνα: «Τρομαχτικοί» κλόουν βγαίνουν την νύχτα προσεγγίζοντας παιδιά

Εφιάλτης στη Νότια Καρολίνα: «Τρομαχτικοί» κλόουν βγαίνουν την νύχτα προσεγγίζοντας παιδιά
A stock photo of a creepy evil vampire clown against a dark background.
A stock photo of a creepy evil vampire clown against a dark background.
Todd Keith via Getty Images

Πανικός έχει προκληθεί στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από αυξημένες αναφορές παιδιών για θεάσεις τρομαχτικών κλόουν που προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά να τους ακολουθήσουν μέσα στο δάσος.

Η συγκεκριμένη είδηση θα μπορούσε να είναι αστικός μύθος εμπνευσμένος από το «It» του Στήβεν Κινγκ, όμως -δυστυχώς- είναι πέρα για πέρα αληθινή. Οι αρχές στην επαρχία Γκρήνβιλ έχουν κινητοποιηθεί, αυξάνοντας μάλιστα τις περιπολίες στα σημεία θέασης των κλόουν.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι οι κλόουν έχουν γίνει αντιληπτοί και από ενήλικες, γεγονός που επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες των παιδιών. Το βράδυ της Δευτέρας, μια οικογένεια κάλεσε τις αρχές όταν είδαν ομάδα κλόουν να προσπαθούν να προσελκύσουν παιδιά προσφέροντάς τους χρήματα στην αυλή πολυκατοικίας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι δεν είναι γνωστές οι προθέσεις των κλόουν, με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης και τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για φάρσα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την επικινδυνότητα των ανθρώπων αυτών, οι κάτοικοι του Γκρήνβιλ είναι αναστατωμένοι.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί δεκάδες θεάσεις «τρομαχτικών» κλόουν σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, χωρίς όμως να έχουν υπάρξει αναφορές για επιθέσεις. Οι κλόουν έχουν φωτογραφηθεί από χρήστες των κοινωνικών δικτύων και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι είτε προσπαθούν να τρομάξουν τους περαστικούς, είτε να προωθήσουν κάποια νέα ταινία τρόμου.

(Θέαση κλόουν στο Στέιτεν Άιλαντ)

Δημοφιλή