Κοινωνικό πείραμα: Eσείς πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε δύο γυναίκες να φιλιούνται στον δρόμο;

Κοινωνικό πείραμα: Eσείς πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε δύο γυναίκες να φιλιούνται στον δρόμο;

Ένα συναρπαστικό κοινωνικό πείραμα κατέδειξε τις ανάμεικτες αντιδράσεις που προέρχονταν από τους περαστικούς όταν δύο γυναίκες επιδίδονταν σε δημόσιες επιδείξεις της αγάπης σε κεντρικούς δρόμους στο Λονδίνο.

Το βίντεο δείχνει την 22χρονη Μόλι Μακγκίμπον και την 27χρονη Κίμπερλεϊ Κόλινς να κάνουν βόλτες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και ενίοτε να σταματούν για να δώσουν η μία στην άλλη ένα φιλί.

Μερικοί από τους περαστικούς σταματούν και κοιτούν σχεδόν σοκαρισμένοι τις νεαρές κοπέλες, οι περισσότεροι όμως συνεχίζουν να πορεύονται ανενόχλητοι.

Οι δύο κοπέλες δήλωσαν ωστόσο ότι παρατήρησαν διαφορές ανάμεσα στις αντιδράσεις των ηλικιωμένων και των νέων ανθρώπων, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Μακγκίμπον είπε: «Θεωρώ ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν ενοχλούνται. Η παλαιότερη γενιά γυρίζει το κεφάλι από την άλλη πλευρά και σιγοψυθυρίζουν. Αισθάνονται άβολα».

Η Κόλινς επισήμανε από την πλευρά της ότι αυτό που της έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ένας οικοδόμος που δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω τους και λειτουργούσε με έναν «στερεοτυπικό» τρόπο.

Οι γυναίκες ανέφεραν επίσης ότι δεν έλειψαν τα κακόβουλα σχόλια και τα πειράγματα (όπως σφυρίγματα) αλλά υποστήριξαν ότι σε γενικές γραμμές ήταν σε θέση να κρατιούνται χέρι - χέρι χωρίς να αισθάνονται ότι κάποιος τους κατακρίνει γι' αυτό.

Δημοφιλή