Συγκλονισμένη η οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Τι λέει στην ανακοίνωσή της

Συγκλονισμένη η οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Τι λέει στην ανακοίνωσή της
Facebook

Συγκλονίζειο βίαιος θάνατος του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Ζάκυνθο. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ενώ η είδηση απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια του 22χρονου Bakari Jaward Henderson εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το παιδί τους είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα.

Η οικογένεια στη γραπτή δήλωση που ανάρτησε στον ιστότοπο mystatesman.com, δηλώνει πως είναι συγκλονισμένη από το χαμό του παιδιού της και κάνουν μια αναφορά για τις σπουδές του 22χρονου από το λύκειο μέχρι το πανεπιστήμιο (The University of Arizona ) στο οποίο φοίτησε με υποτροφία και αποφοίτησε στις 12 Μαΐου του 2017.

«Αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ενέπνεε όλους όσους τον συναντούσαν. Αγαπούσε τη ζωή και τη ζούσε στο μέγιστο βαθμό», αναφέρει η οικογένειά του και ευχαριστεί του φίλους και την κοινότητα στο Austin για τη στήριξη που τους παρέχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στην γραπτή δήλωση, αναφέρονται και λόγια φίλων του: «Ο Bakari ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει' έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.

«Πιστεύω πως δεν θα ξαναγνωρίσω κάποιον που να εμπνέει τόσο πολύ όσο αυτός. Ήταν πάντα θετικός, πάντα χαμογελαστός, πάντοτε χαρούμενος...» έγραψε ο Tyler Pittman.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Robert C. Robbins, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. «Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους του και την οικογένειά του. Μπορώ μόνο να φανταστώ τη βαθιά τους λύπη. Είναι πάντα μια τραγωδία όταν μια νεαρή ζωή σταματά πριν καλά ξεκινήσει» έγραψε.

Δημοφιλή