ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/02/2015 05:48 EET | Updated 02/02/2015 05:51 EET

«Με αποπλάνησε ένα δελφίνι και έκανα σεξ μαζί της»

Τη σεξουαλική σχέση που είχε με την Ντόλι, ένα θηλυκό δελφίνι, η οποία διήρκεσε για μεγάλο διάστημα μετά την αρχική «αποπλάνησή» του από το θαλάσσιο πλάσμα περιγράφει ο Μάλκολμ Μπρένερ, 63 ετών, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο «Dolphin Lover».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, η «σχέση» έλαβε χώρα σε θαλάσσιο πάρκο στη Φλόριντα, και ο Μπρένερ υποστηρίζει ότι ήταν το θηλυκό δελφίνι που τον προσέγγισε πρώτο και «έδειξε τις προθέσεις της».

Στο ντοκιμαντέρ ο ίδιος περιγράφει πώς άρχισε να τρίβει την πλάτη της, κατεβαίνοντας προς την ουρά. «Και καθώς την έτριβα και κινούσα τα χέρια μου προς την ουρά της, η Ντόλι σιγά σιγά αναποδογύριζε» σημειώνει.

Η «σχέση» έλαβε χώρα το 1971, όταν ο Μπρένερ ήταν φωτογράφος με πρόσβαση στην πισίνα του θεματικού πάρκου της Σαρασότα, όπου έμενε. Ο ίδιος είχε περιγράψει την εμπειρία του σε μια νουβέλα υπό τον τίτλο «Wet Goddess» (Υγρή Θεά). Αναφερόμενος στην εμπειρία του σεξ με ένα δελφίνι είχε πει ότι έχει κάτι «υπερφυσικό».

«Μου είχαν δώσει ελεύθερη πρόσβαση στα δελφίνια και γίναμε φίλοι, καθώς κολυμπούσα μαζί της. Ήταν πολύ ξεχωριστή. Έδειξε τις προθέσεις της φέρνοντας τον εαυτό της σε θέση ώστε να τρίβεται πάνω μου. Στην αρχή την αποθάρρυνα, δεν με ενδιέφερε. Μετά από λίγο καιρό σκέφτηκα “αν ήταν γυναίκα, θα σκεφτόμουν εκλογικεύσεις και δικαιολογίες;”. Όταν το πάρκο έκλεινε, καταφέραμε να αποφύγουμε το αρσενικό δελφίνι και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Το αποκαλώ σχέση επειδή αυτό ακριβώς ήταν. Όταν πέθανε ένιωσα απαίσια και έπεσα σε κατάθλιψη που κράτησε πέντε χρόνια».

Η Ντόλι μεταφέρθηκε αλλού όταν το πάρκο έκλεισε εννιά μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ο Μάλκολμ πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία, με την ίδια να σταματά να αναπνέει. Ο ίδιος έχει παντρευτεί δύο φορές, ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με σκυλί.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ιστορία γίνεται γνωστή μετά από την αποκάλυψη μιας γυναίκας ότι είχε κάνει σεξ με αρσενικό δελφίνο στο πλαίσιο επιστημονικής μελέτης: σύμφωνα με τη Μάργκαρετ Χάουϊ Λόβατ, τη δεκαετία του 1960 συμμετείχε σε πείραμα της NASA για την εκμάθηση αγγλικών από δελφίνια και σε αυτό το πλαίσιο «δέθηκε» με τον Πίτερ, ένα αρσενικό δελφίνι.

Sponsored Post