Spetsathlon 2015: Ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου που έχει γίνει στην Ελλάδα

Spetsathlon 2015: Ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου που έχει γίνει στην Ελλάδα
spetsathlon

Το Spetsathlon 2015, του οποίου χορηγός επικοινωνίας ήταν η HuffPost Greece, επεφύλασσε στιγμές εκπληκτικής δράσης, έντονης συγκίνησης και ένα ακόμη ρεκόρ συμμετοχών. Με πάνω 540 τριαθλητές, 300 ακόμη συμμετοχές στον κολυμβητικό αγώνα και στον Ποδηλατικό Γύρο Σπετσών και 3.000 επισκέπτες το 3ο Spetsathlon ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση Τριάθλου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας για το 2015.

Οι Σπέτσες από 24 έως 26 Απριλίου γέμισαν με αθλητές και θεατές και υποδέχθηκαν το 3ο Τρίαθλο των Σπετσών που συνδιοργανώνουν η εταιρεία Communication Lab και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.). Οι σπουδαιότεροι τριαθλητές και όλοι οι φίλοι του αθλήματος έσπευσαν στις Σπέτσες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από 17 χώρες του εξωτερικού και απόλαυσαν τις διαδρομές του αγώνα στην κολύμβηση, την ποδηλασία, το τρέξιμο.

Η σπουδαιότερη σελίδα στη μέχρι τώρα ιστορία της διοργάνωσης γράφτηκε στα τελευταία μέτρα τερματισμού της προσπάθειας του Νίκου Παπαγγελή, του 16χρονου παρα-τριαθλητή που αγωνίστηκε στην κατηγορία Sprint και καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες συγκινημένους θεατές και αθλητές για τη δύναμη ψυχής και την επίδοσή του.

Στις απονομές των αγώνων τριάθλου η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon, δήλωσε:

«Ο φετινός αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από μία αθλητική διοργάνωση. Αυτή η γιορτή του τριάθλου, του ευ αγωνίζεσθαι και της άμιλλας έγινε πραγματικότητα με τη συμβολή του Δήμου των Σπετσών και των κατοίκων τους που για μία ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω. Ευχαριστώ ακόμη τους Χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξή τους και σε όλους τους αθλητές μας υπόσχομαι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό Spetsathlon 2016! Ανανεώνω το ραντεβού μας για το επετειακό 5ο Spetses mini Marathon».

Το Spetsathlon τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Δήμου Σπετσών. Φορέας Πρωτοβουλιών ήταν το Poseidonion Grand Hotel.

Δημοφιλή