ΔΙΕΘΝΕΣ
04/08/2015 07:38 EEST | Updated 04/08/2015 07:39 EEST

Χωρίζουν η Γκουέν Στεφάνι και ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ μετά από 13 χρόνια γάμου

Gabe Ginsberg via Getty Images
LAS VEGAS, NV - APRIL 26: Bush singer/guitarist Gavin Rossdale (L) and his wife, singer Gwen Stefani, arrive at Hakkasan Las Vegas Restaurant and Nightclub at the MGM Grand Hotel/Casino on April 26, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gabe Ginsberg/FilmMagic)

Η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και τραγουδιστή της ροκ Γκάβιν Ρόσντεϊλ έπειτα από 13 χρόνια γάμου, ανέφεραν δημοσιεύματα της Δευτέρας.

Στην αίτησή της, η 45χρονη τραγουδίστρια επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές και ζητεί την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους – ηλικίας εννέα, έξι και ενός ετών, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες TMZ και People.com.

Ο 49χρονος Ρόσντεϊλ επίσης ζητεί κοινή επιμέλεια των παιδιών, σύμφωνα με το TMZ.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 20 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν το συγκρότημα της Στεφάνι, οι No Doubt, πραγματοποίησαν περιοδεία με το συγκρότημα του Ρόσντεϊλ, τους Bush, το 1995, σύμφωνα με το People.com.

Είχαν δεσμό έξι χρόνια και παντρεύτηκαν το 2002.

"Παρότι οι δυο μας έχουμε καταλήξει από κοινού στην απόφαση να μην είμαστε παντρεμένοι, θα παραμείνουμε μαζί ως γονείς και δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε από κοινού τους τρεις γιους μας σε ένα χαρούμενο και υγιές περιβάλλον", ανέφερε το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα People.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost