9 τρόποι να βάλετε το μάρμαρο στη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

9 τρόποι να βάλετε το μάρμαρο στη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

Το βλέπετε σε αυτά τα «τέλεια» σπίτια στο Instagram και στο Pinterest, αλλά δεν ξέρετε πώς να υιοθετήσετε και εσείς. Το μάρμαρο είναι η τάση που ήρθε από το πουθενά για να κατακτήσει την καρδιά κάθε ατόμου που έχει εμμονή με τη διακόσμηση, αλλά λίγοι από εμάς έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε ριζικές αλλαγές στο σπίτι μας.

Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν 9 τρόποι να το βάλετε στους χώρους σας, χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία:

Είτε δίπλα στα κομοδίνα της κρεβατοκάμαρας σας είτε στο τραπεζάκι του σαλονιού, μία λάμπα με μάρμαρο θα δείχνει σίγουρα εντυπωσιακή και κομψή.

Στο τραπέζι του σαλονιού μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να βάλετε επάνω ένα βάζο με λουλούδια ή κεριά, ενώ στο μπουντουάρ σας μπορείτε να βάλετε επάνω του κοσμήματα ή καλλυντικά.

Διπλός ρόλος! Μία μοντέρνα προσθήκη για τον τοίχο σας, η οποία θα σας βοηθήσει να είστε και πάντα στην ώρα σας.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με σουβέρ από μάρμαρο και απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το κρασί σας με μία ξεχωριστή αίσθηση

Μάρμαρο δεν είναι μόνο το ίδιο το υλικό, αλλά και το μοτίβο του. Δείχνει εξίσου όμορφο στο κρεβάτι σας, αλλά και στον καναπέ σας.

Ναι, το μάρμαρο βγαίνει και σε... χαρτί. Μείνετε οργανωμένοι με το ομορφότερο ημερολόγιο που υπάρχει.

Αναβαθμίστε αυτόματα το μπάνιο σας με ένα σετ από μάρμαρο ή μάλλον με ένα σετ από απομίμηση μαρμάρου, αφού το αληθινό υλικό είναι σίγουρα βαρύ για καθημερινή χρήση.

Το ότι λατρεύουμε να ανάβουμε κεριά στο σπίτι, είναι γνωστό. Εάν είναι και μαρμάρινα, ακόμα καλύτερα.

Το να παρουσιάζεις στους καλεσμένους σου διάφορα τυριά είναι το «απόλυτο must. Εσείς κερδίστε έξτρα πόντους με ένα σετ τυριού από μάρμαρο.