Viral έγινε η σκηνή που εκτυλίχθηκε έξω από το γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο με πρωταγωνιστές τον Εμανουέλ Μακρόν και την Τζόρτζια Μελόνι.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή που ο πρόεδρος της Γαλλίας υποδέχεται την Ιταλίδα πρωθυπουργό στα Ηλύσια Πεδία, για τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών με θέμα το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υποδέχθηκε την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι… αρκετά πιο θερμά από το συνηθισμένο, στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου στα Ηλύσια Πεδία.
Στο βίντεο, η Μελόνι φαίνεται να φτάνει με αυτοκίνητο και να βγαίνει ντυμένη στα κόκκινα, ενώ ο Μακρόν την πλησιάζει, την κρατάει σχετικά σφιχτά από τους ώμους και την φιλάει σταυρωτά, με το όλο σκηνικό να κρατάει παραπάνω από έναν τυπικό χαιρετισμό.
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός εμφανίζεται για μια στιγμή με μία έκφραση έκπληξης καθώς γούρλωσε τα μάτια, ενώ στη συνέχεια κάτι λένε με τον Μακρόν και ξεσπάνε κι οι δύο στα γέλια.
Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν στα σκαλιά του Ελιζέ, ποζάροντας εξίσου χαμογελαστοί και οι δύο.