Αεροπορική εταιρεία προσφέρει μετρητά και δώρα σε όσους κλείνουν μεσαία θέση

Μήπως είναι καλό τώρα το μεσαίο κάθισμα;
redonion1515 via Getty Images

Δεν προσφέρει ούτε θέα στο παράθυρο, ούτε εύκολη πρόσβαση στην τουαλέτα. Χωρίς αμφιβολία το μεσαίο κάθισμα στο αεροπλάνο είναι το λιγότερο επιθυμητό σημείο για να κάθεται κάποιος σε μια πτήση.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 0,6% των 7.500 ψηφοφόρων που συμμετείχαν σε σχετική δημοσκόπηση δήλωσαν ότι προτιμούν -ή μπορεί ακόμη και να ψήφισαν τη σχετική επιλογή κατά λάθος- τη μεσαία θέση, στην πρόσφατη σφυγμομέτρηση της Virgin Australia στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός ο αριθμός, βέβαια, μπορεί σύντομα να αυξηθεί εάν το σχέδιο της αεροπορικής εταιρείας στεφθεί από επιτυχία.

Colorblind Images LLC via Getty Images

Η Virgin Australia μόλις ξεκίνησε το Middle Seat Lottery, μια ειδική κλήρωση αξίας περίπου 230.000 αυστραλιανών δολαρίων (147.200 ευρώ). Και είναι μόνο για όσους κάθονται στη μεσαία θέση -οικειοθελώς ή ακούσια- κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Από τώρα έως τις 23 Απριλίου 2023, κάθε μέλος του προγράμματος συχνών πτήσεων της εταιρείας,ηλικίας 18 ετών και άνω, που κάθεται σε μεσαία θέση μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας για να συμμετέχει στις κληρώσεις.

Κάθε εβδομάδα, ένα διαφορετικό έπαθλο θα απονέμεται στον τυχερό νικητή της εκάστοτε κλήρωσης. Μεταξύ των πρωτότυπων δώρων είναι ένα ολοήμερο τουρ σε παμπ με ελικόπτερο, ένα διήμερο στο τουριστικό θέρετρο Cairns (συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, της διαμονής και bungee jumping) και πολλά άλλα.

Nutthaseth Vanchaichana / EyeEm via Getty Images

Για τους λάτρεις της αυστραλιανής ποδοσφαιρικής λίγκας, υπάρχουν πτήσεις και εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό, καθώς και αποκλειστική πρόσβαση στο μεσημεριανό γεύμα πριν από τον αγώνα και μετά στο πάρτι που ακολουθεί.

Μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αεροπορικής εταιρείας στις 24 Οκτωβρίου, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγιο για ένα «λαμπρό σχέδιο», ενώ άλλοι επιμένουν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να τους κάνει να επιλέξουν τη «μισητή» μεσαία θέση.

(με πληροφορίες από CNN)

Δημοφιλή