ΔΙΕΘΝΕΣ
06/03/2019 11:32 EET

Αυστραλία: Σκότωσε την πρώην του, έκρυψε το πτώμα σε βαλίτσα και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές.

Facebook

Το πτώμα μίας οδοντιάτρου από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η οποία αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, την Τρίτη.

Η Πρίθι Ρέντι, 32 ετών, είχε λάβει μέρος σε ένα οδοντιατρικό συνέδριο στα προάστια του Σίδνεϊ την Κυριακή, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της και η  οικογένειά της ειδοποίησε την Αστυνομία. Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος έδειξαν ότι η γυναίκα είχε πάει σε ένα McDonald’s στο κέντρο του Σίδνεϊ κι έφυγε από εκεί μόνη της, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Την Τρίτη οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό της, στο νότιο τμήμα της πόλης κι όταν άνοιξαν το πορτ-μπαγκάζ, βρήκαν μία βαλίτσα μέσα στην οποία ήταν το πτώμα της οδοντιάτρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, «είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές». 

Στη συνέχεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η Πρίθι είχε μείνει την Κυριακή σε ένα ξενοδοχείο του Σίδνεϊ, μαζί με έναν συνάδελφό της, ο οποίος τη νύχτα της επόμενης μέρας σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του. Η Πρίθι και ο Χαρς Νάρντε, ινδικής καταγωγής και οι δύο, είχαν ερωτική σχέση, αλλά η οικογένεια του Νάρντε, η οποία ζει στην Ινδία, του ετοίμαζε συνοικέσιο με άλλη γυναίκα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα δείχνουν ότι η σύγκρουση «ήταν εσκεμμένη ενέργεια». Το αυτοκίνητο του Νάρντε έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Νάρντε δολοφόνησε την πρώην ερωμένη του και μετά την πράξη του αυτοκτόνησε. 

Πηγή: CNN.