ΔΙΕΘΝΕΣ
16/12/2021 13:09 EET | Updated 16/12/2021 13:23 EET

Αφλεκ: Δέχεται σκληρή κριτική μετά τις δηλώσεις του ότι θα έπινε αν ήταν ακόμα με την Γκάρνερ

Εδωσε την πιο σκληρή συνέντευξη για πρώην σύζυγο μετά τα όσα είχε πει ο Μπραντ Πιτ για την Τζένιφερ Ανιστον έγραψε η New York Post.

Amy Sussman via Getty Images
Μπεν Αφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έχει ζητήσει βοήθεια για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του ισχυρίστηκε ότι θα πάλευε ακόμα να γίνει νηφάλιος αν παρέμενε σε έναν γάμο «που δεν λειτούργησε» με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Μάλλον θα έπινα ακόμα», είπε σε μια συνέντευξή του στο The Howard Stern Show που δέχτηκε έντονη κριτική - η οποία κοινοποιήθηκε από την Access. «Ένα μέρος του ότι άρχισα να πίνω αλκοόλ ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος».

«Σκεφτόμουν ”δεν μπορώ να φύγω» λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;» πρόσθεσε, στο People. «Αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμηθώ στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση».

Ο Αφλεκ, ο οποίος βρέθηκε σε αποτοξίνωση το 2001, το 2017 και το 2018 – μεταφέρθηκε σε μονάδα από την πρώην σύζυγό του στο τελευταίο διάστημα μετά τον χωρισμό τους και μετά από παρέμβαση της – σημείωσε ότι ο γάμος είχε φτάσει σε αδιέξοδο και για τα δύο μέρη. 

«Η αλήθεια ήταν ότι πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφαση... χωρίσαμε», είπε. «Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Αυτο συμβαινει.

Είναι κάποια που αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά με την οποία δεν θα έπρεπε να είμαι πια παντρεμένος... Τελικά προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε, γιατί είχαμε παιδιά».

Οι εκπρόσωποι της Τζένιφερ Γκάρνερ δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα σχολιασμού της HuffPost.Ωστόσο, ορισμένοι παρατηρητές στο Διαδίκτυο βρήκαν ότι οι παρατηρήσεις του ηθοποιού του The Tender Bar ήταν άκαρδες και κατηγορούσαν κατάφωρα την πρώην σύζυγό του και τη μητέρα των παιδιών του.

Η αρθρογράφος της New York Post, Μωρήν Κάλαχαν, έγραψε ότι ο Αφλεκ έδωσε δώσει «την πιο σκληρή συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τότε που ο Μπραντ Πιτ κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Ανιστον, στο περιοδικό Parade, για τη βαθιά του δυστυχία και τη μετέπειτα σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί».

Ο Πηρς Μόργκαν έγραψε επίσης μια στήλη στηλιτεύοντας τις δηλώσεις του Μπεν στην Daily Mail, χαρακτηρίζοντάς τις «εκπληκτικά αναίσθητες».