Ο Τσίπρας έφυγε από τη Σύνοδο Κορυφής και δεν θα επιστρέψει

Αφοσιωμένος στην προεκλογική του εκστρατεία είναι πλέον ο πρωθυπουργός

Αποκλειστικά αφοσιωμένος στην προεκλογική του εκστρατεία είναι πλέον ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς έφυγε από την σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες και δεν θα επιστρέψει. Σήμερα το βράδυ μιλά στο Ηράκλειο,αύριο το μεσημέρι παρουσιάζει την συνεργασία με τους Οικολόγους – Πράσινους σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα και το βράδυ θα δώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Τις ελληνικές θέσεις θα εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, αλλά στις συναντήσεις σε επίπεδο αρχηγών κρατών τις ελληνικές θέσεις θα εκφράζουν ο Ισπανός και ο Πορτoγάλος πρωθυπουργός. Ο Αλ. Τσίπρας είναι σε πλήρη συνεννόηση με τους Σάντσεθ και Κόστα στο πλαίσιο της υποστήριξης του Τίμερμανς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλαδή για τον πρώτο προοδευτικό πρόεδρο μετά από 15 χρόνια.

Στο εσωτερικό προεκλογικό πεδίο ο Αλ. Τσίπρας εστιάζει την προσοχή του στην συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “ιμάντας” της διαμεσολάβησης ήταν ο διευθυντής της “Καθημερινής” Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος θα είναι ένας εκ των δύο παρουσιαστών (η άλλη θα είναι η Σία Κοσιώνη). Επισημαίνεται ότι στο Μαξίμου παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις αντιδράσεις για την συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ειδικά όταν προέρχονται από εργαζόμενους στον όμιλο. Και έχουν καταστήσει σαφές ότι ακόμη και η συνέντευξη δεν είναι δεδομένη...

Δημοφιλή