Ανακάλυψε στο Google ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της δεν προοριζόταν για εκείνη

Από τότε που μοιράστηκε τη ιστορία της, το TikToker έχει λάβει 1,3 εκατομμύρια προβολές, 87.000 likes.
Young man proposing to his girlfriend
Young man proposing to his girlfriend
Elisaveta Ivanova via Getty Images

Όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, γνωρίζεις κάθε πτυχή της προσωπικότητας του συντρόφου σου. Μια γυναίκα έμεινε σε σοκ αφού ανακάλυψε ποια ήταν η αρχική προέλευση του δαχτυλιδιού αρραβώνων της.

Η TikToker @hreb εξήγησε πώς αποφάσισε τυχαία να κάνει μία τυχαία γρήγορη αναζήτηση για τον αρραβωνιαστικό της στο Google και ας πούμε ότι έπεσε πάνω σε κάτι απροσδόκητο.

Η νεαρή δεν βρήκε ανατριχιαστικές εικόνες του στο Facebook, αλλά μια κριτική για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων - το δαχτυλίδι αρραβώνων της - που σήμαινε ότι δεν ήταν το άτομο για το οποίο αγοράστηκε αρχικά.

Συνοψίζοντας την κατάσταση, έγραψε: «Όταν αποφάσισα τυχαία να ψάξω στο Google το όνομα του αρραβωνιαστικού μου και είδα μια κριτική γραμμένη στον ιστότοπο ενός κοσμηματοπώλη για το δαχτυλίδι αρραβώνων μου πριν καν συναντηθούμε» και πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Δυστυχώς αυτό είναι πολύ αλήθεια».

@hreb

And nobody can’t tell me different

♬ Cold Heart - PNAU Remix - Elton John & Dua Lipa

Από τότε που μοιράστηκε τη ιστορία της, το TikToker έχει λάβει 1,3 εκατομμύρια προβολές, 87.000 likes, μαζί με εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που εξέφρασαν τις σκέψεις τους για την αποκάλυψη.

Ωστόσο πλέον το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στο προφίλ της TikToker.

Αν και η TikToker μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά του «τραύματός» της όταν απάντησε στους χρήστες στα σχόλια και για όσους ενδιαφέρονται για το τι συνέβη με το δαχτυλίδι, είπε ότι «είναι παρελθόν».

Ένα άτομο αστειεύτηκε: «Επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση»

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ελπίζω να είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός σου».«Τρέχω στο Google για να ψάξω το όνομά μου », απάντησε μιά άλλη κοπέλα.

Πηγή: indy100