Άνδρας έκανε χειρουργική επέμβαση όταν ψάρι ορειβάτης πήδηξε από το νερό στο ανοιχτό του στόμα

Το ψάρι έφτασε μέχρι το λαιμό του, όπου έμεινε κολλημένο.
.
.
odditycentral

Ένας Ταϊλανδός υποβλήθηκε πρόσφατα σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρέσουν ένα αιχμηρό ψάρι από το λαιμό του, αφού φέρεται να πήδηξε από το νερό κατευθείαν στο ανοιχτό του στόμα.

Ακούγεται σαν πλοκή μιας σκηνής σε μια ανόητη κωμωδία, αλλά σύμφωνα με Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης, ένας ψαράς κόντεψε να πεθάνει από πνιγμό αφού ένα μικρό ψαράκι πήδηξε τυχαία στο ανοιχτό του στόμα και σφηνώθηκε στο λαιμό του.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο σε ένα ποτάμι και ακριβώς τη στιγμή που πήγε να αναπνεύσει ανοίγοντας το στόμα του, ένα ψάρι ορειβάτης πήδηξε τυχαία από το νερό και κατευθείαν στο στόμα του. Καθώς βρισκόταν στη διαδικασία της εισπνοής, το ψάρι έφτασε μέχρι το λαιμό του, όπου έμεινε κολλημένο.

Το ατύχημα φέρεται να συνέβη στις 22 Μαΐου στην επαρχία Πχαταλούγκ της Ταϊλάνδης και παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στον ψαρά. Το μικρό ψάρι δυσκόλευε πολύ την αναπνοή του όταν έφτασε εσπευσμένα στο Επαρχιακό Νοσοκομείο Πχαταλούγκ.

Μια ομάδα γιατρών κατάφερε να σώσει τη ζωή του άνδρα βγάζοντας το αιματοβαμμένο ψάρι κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης διάρκειας μιας ώρας. Έκτοτε έχει αναρρώσει πλήρως και τελικά πήρε εξιτήριο.

«Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πολύ μικρές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιου είδους περίπτωση», είπε ο Δρ Σέρμσρι Παθομπανιχράτ στους δημοσιογράφους. «Οι γιατροί μας εργάστηκαν σκληρά για να ελαχιστοποιήσουν τη βλάβη στα όργανα του ασθενούς μας. Έχουν σώσει με επιτυχία τον ασθενή».

Πηγή: Odditycentral

Δημοφιλή