Ανετράπη βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου - Χάος στους δρόμους (βίντεο)

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος, δεν έχει εγκαύματα, φέρει όμως κάποια χτυπήματα. Έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.
Φωτογραφία Αρχείου
Φωτογραφία Αρχείου
Eurokinissi

Το βράδυ της Παρασκευής ανετράπη βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα στο 75,5ο χιλιόμετρο σημείο της γέφυρας του Ισθμού Κορίνθου.

Από το σοβαρό ατύχημα έχει προκληθεί φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί προσωρινά.

Η Τροχαία πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα προς Κόρινθο στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η ένταση της φωτιάς έχει μειωθεί. Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που υπέστη κατά την ανατροπή, ενώ δεν φέρει εγκαύματα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στο 75,5ο χιλιόμετρο, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο πραγματοποιούν διαβροχή και ρίχνουν ειδικό κατασβεστικό υγρό.

Δημοφιλή