Ανκόνα: Ferrari «προσγειώνονται» στην περίφραξη πολυτελούς βίλας μετά από κόντρα (βίντεο)

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε στην Ανκόνα, όπου δύο Ferrari έπεσαν στην περίφραξη μιας βίλας μετά από μια θεαματική «πτήση» που ευτυχώς έληξε χωρίς σοβαρές συνέπειες για τους «πιλότους» που επέβαιναν στα σούπερκαρ.

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους οδηγούς μιας Ferrari 296 GTB και μιας F12Berlinetta να χάνουν τον έλεγχο σε μια στροφή και να το «προσγειώνουν» στην περίφραξη της βίλας

Οπως αναφέρει το Newsauto.it, η F12Berlinetta αρχίζει να βγάζει καπνό, μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης φωτιάς που επίσης κατέγραψε ο ίδιος χρήστης του YouTube.

Η Ferrari 296 GTB, η οποία διαθέτει μπαταρίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν επιπλοκές σε μια πυρκαγιά ως μέρος του υβριδικού της συστήματος, φαινομενικά δεν πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο οδηγοί φέρονται να βρίσκονταν σε διακοπές με φίλους. Ο 56χρονος Ολλανδός και ο 46χρονος Βέλγος, έκαναν κόντρα στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Όσιμο στην Ανκόνα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

Οι οδηγοι, είναι αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και βαρύτερες κατηγορίες δεδομένης της ταχύτητας που είχαν αναπτύξει.

Δημοφιλή