Η Σακίρα διασύρει τον Πικέ στο νέο της τραγούδι, «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo»

Η Σακίρα κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα.
Eric Gaillard via Reuters

Καρφία στον Ζεράρ Πικέ και την ερωμένη του έριξε η Σακίρα μέσα από τους στίχους του νέου της τραγουδιού «Bzrp Music Sessions 53».

Για το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη (11/1), συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap.

Η τραγουδίστρια, στο νέο της τραγούδι ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι αναφέρεται στην 22χρονη Κλάρα Κία Μάρτι με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πέρυσι πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, ρίχνοντας σπόντα στον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, η Σακίρα λέει: «Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Η Σακίρα στη συνέχεια, κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται», αναφέρει η Billboard.

Κι αυτό γιατί το Κλαραμέντε όπως λέει στα ισπανικά, παραπέμπει ξεκάθαρα στο Κλάρα, το όνομα της νέας συντρόφου του Πικέ.

Επί του παρόντος το τραγούδι, έχει περισσότερες από 25 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Υπενθυμίζεται πως η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης τον Ιούνιο και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα.

Η Σακίρα φέρεται να είναι «συντετριμμένη» μετά από μια αποκάλυψη θαυμαστών της.

Σύμφωνα με το Page Six θαυμαστές της Κολομβιανής σταρ εντόπισαν την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία Μάρτι, σε μια συνέντευξη μέσω zoom που έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα από το σπίτι του το 2021, πριν χωρίσουν με τη Λατίνα σταρ.

Τα πλάνα του βίντεο είναι απο το σπίτι που μοιραζόταν με τη Σακίρα όταν ζούσαν «ευτυχισμένοι μαζί» εκείνη την εποχή.

Η Σακίρα έλειπε ταξιδεύοντας με τα παιδιά τους όταν ο πρώην σύζυγός της έκανε τη συνέντευξη στο zoom. Αλλά «ήταν ακόμα καλά μαζί εκείνη την εποχή. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μάθει ότι αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν», πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Δημοφιλή