Αντόνιο Μπαντέρας: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Έναρξη από το γήπεδο του Ηρακλή.
MotionTeam

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer», της πρώτης ταινίας του Χόλιγουντ, η παραγωγή της οποίας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο «φώτα, κάμερα, πάμε» ακούστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Ηρακλή, που για τις ανάγκες του σεναρίου μεταμορφώθηκε σε γήπεδο γκολφ.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος παίζει στη μία από τις δύο σκηνές που σηματοδοτούν την έναρξη των γυρισμάτων, έκανε την εμφάνιση του ντυμένος στα λευκά.

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου, τα γυρίσματα του «The Enforcer» μεταφέρονται στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Για τον λόγο αυτό θα μείνει κλειστό από αύριο στις 6 το απόγευμα και για δέκα ώρες (μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης) τμήμα της Περιφερειακής, από τον Κ12 (εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών) έως την έξοδο Πανοράματος, στο ρεύμα προς δυτικά, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: «μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά/Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του ίδιου αυτοκινητόδρομου (Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανίων), μέσω του οποίου θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας».

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, ενώ ζητά την κατανόηση και συνεργασία τους.

MotionTeam
MotionTeam
MotionTeam
MotionTeam

Δημοφιλή