Αστυνομικοί συνόδευσαν κοριτσάκι στο νηπιαγωγείο, προς τιμήν του νεκρού πατέρα της

Μόλις έφτασαν στο σχολείο, οι αστυνομικοί εμψύχωσαν τη μικρή για την πρώτη της μέρα στο νέο της σχολείο.
.
.
LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

Ένα κοριτσάκι, 5 ετών, πήγε στην πρώτη της μέρα στο νηπιαγωγείο συνοδευόμενη από ομάδα αστυνομικών, που εργάζονταν μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος έχει αποβιώσει.

Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Λα Βερν στις ΗΠΑ παρέλαβαν την Άννα Στολίνσκι από το σπίτι της στις 8 Αυγούστου και τη συνόδευσαν μέχρι το σχολείο με 20 μοτοσικλέτες και πέντε αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί, ήθελαν να είναι παρόντες ως ένδειξη τιμή στη μνήμη του συνάδελφου τους, που είχε χάσει τη ζωή του πέρσι, μετά από ανακοπή κατά τη διάρκεια υπηρεσίας, αναφέρει το Today.

«Διάβαζα ένα βιβλίο και είπα στη γιαγιά μου: «Οι αστυνομικοί είναι εδώ»» σημείωσε η μικρή Άννα, για τη στιγμή που τους είδε να φτάνουν με 20 μοτοσικλέτες και πέντε αυτοκίνητα.

Η μητέρα της μικρής, Κέισι Στολίνσκι, γνώριζε τα σχέδια των αστυνομικών καθώς ο κουνιάδος της, ο οποίος είναι επίσης ένστολος, τής είχε ζητήσει την άδεια.

Η ίδια και η 5χρονη επιβιβάστηκαν στο όχημα του Ντέιβιντ Ντούρχαμ, ο οποίος είχε μεταφέρει τον σύζυγό της στο νοσοκομείο το μοιραίο βράδυ. «Κάθισα στο ίδιο κάθισμα (σ.σ. με τον σύζυγό της)» είπε.

Μόλις έφτασαν στο σχολείο, οι αστυνομικοί εμψύχωσαν τη μικρή για την πρώτη της μέρα στο νέο της σχολείο.

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για την Άννα Στολίνσκι, κόρη του υπολοχαγού Κέβιν Στολίνσκι της Λα Βερν, ο οποίος απεβίωσε στις 12 Νοεμβρίου 2021» αναφερόταν στη λεζάντα του βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Τμήματος στο Facebook.

«Προς τιμήν του πατέρα της και προς υποστήριξη της οικογένειάς της, η Άννα και η μητέρα της είχαν αστυνομική συνοδεία στο σχολείο και στη συνέχεια περιτριγυρίστηκαν από αστυνομικούς, από πολλά τμήματα, καθώς έφταναν στην είσοδο».

Η μικρή, μάλιστα, χαιρέτισε έναν έναν τους αστυνομικούς που στάθηκαν στο πλευρό της.

Δημοφιλή