Άγιος Παντελεήμονας: Διεμφυλικό άτομο το θύμα της δολοφονίας

Το άτομο με καταγωγή από την Κούβα ήταν γνωστό στην περιοχή. Οι έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα για τις λεπτομέρειες και το κίνητρο της δολοφονίας.
.
.
Eurokinissi

Διεμφυλικό άτομο από την Κούβα, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούσε στη χώρα μας και ήταν γνωστό στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ είναι το θύμα της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν η σπιτονοικοκυρά του 47χρονου άνοιξε μετά κλειδιά της το ισόγειο διαμέρισμα στην πολυκατοικία επί της οδού φυλής, καθώς αναζητούσε το θύμα για να εισπράξει το ενοίκιο του σπιτιού.

Το θύμα εντοπίστηκε με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, ενώ το διαμέρισμα παρουσίαζε ίχνη εκτεταμένης έρευνας. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο, κλιμάκιο της σήμανσης ξεκίνησε να συλλέγει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών αναζήτησαν μαρτυρίες και εικόνες από κάμερες ασφαλείας.
Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει ασαφές, αν και τα πρώτα στοιχεία τείνουν προς τη ληστεία.

Το βράδυ της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ενάντια στις γυναικοκτονίες με αφορμή τον θάνατο του διεμφυλικού από την Κούβα.

Δημοφιλή