Άγιος Παντελεήμονας: Ξεκάθαρο μίσος δείχνουν τα χτυπήματα - Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν

Ανήκουν σε έξι άτομα, που έχουν απασχολήσει τις αρχές.
.
.
Eurokinissi

Τα δακτυλικά αποτυπώματα έξι ατόμων, τα οποία κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δεκάδων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή τη Δευτέρα η τρανς γυναίκα.

Τα στελέχη από το τμήμα ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν κάποιο από αυτά τα έξι σεσημασμένα άτομα είναι και ο δολοφόνος. Για να το καταφέρουν προσπαθούν να συνδυάσουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, τις οποίες έχουν στην κατοχή τους.

Οι ερευνητές της ασφάλειας έχουν στα χέρια τους και επίσημα το πόρισμα του ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο του φόνου ήταν τελικά ένα ψαλίδι και με αυτό ο δράστης κατάφερε τόσα πολλά χτυπήματα στην πλάτη του θύματος, που ο ιατροδικαστής πιστεύει πως έτσι έδειξε το μίσος του.

Διαπίστωσαν, όμως, ότι το διεμφυλικό άτομο είχε δεχθεί και ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με κάποιο βαρύ αντικείμενο, πιθανά κηροπήγιο.

Μέσα στο διαμέρισμα δεν βρήκαν καθόλου χρήματα οι αστυνομικοί και πιστεύουν ότι, παρόλο που το αρχικό κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία, ο θύτης φρόντισε να πάρει όσα μετρητά βρήκε, με την ελπίδα να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών.

Δημοφιλή