Αγνοούμενο νήπιο βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα-Στη λίμνη το πήγε ο πατέρας λέει η αστυνομία

Άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και την μητέρα του παιδιού του με περισσότερες από 100 μαχαιριές.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Sam Greenwood via Getty Images

Το αγνοούμενο νήπιο από τη Φλόριντα που βρέθηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα την περασμένη εβδομάδα το έβαλε στη λίμνη ο πατέρας του, σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις της αστυνομίας. Ο πατέρας κατηγορείται ότι σκότωσε και τη μητέρα του παιδιού.

Ο 21 ετών Τόμας Μόσλεϊ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού. «Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», δήλωσε η δικαστική εκπρόσωπος Σάρα Μόλο.

Ο Μόσλει φέρεται να «έριξε ή τοποθέτησε» τον δίχρονο γιο του, Τάιλεν, σε μια λίμνη, προκαλώντας «θανάσιμα τραύματα» που έφεραν το θάνατο του παιδιού, σύμφωνα με μια από τις ένορκες καταθέσεις.

Ο Τάιλεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος αφού η μητέρα του, η 20χρονη Πάσαν Τζεφέρι βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Πέμπτης με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ανακοίνωσε νωρίτερα η αστυνομία.

Το βράδυ πριν βρεθεί νεκρή η Τζεφέρι, ο Μόσλει φέρεται να πήγε στο σπίτι της μητέρας του με «σοβαρα τραύματα στα δύο χέρια του, τραύματα που προκλήθηκαν από πτώση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι» και εισήχθη σε νοσοκομεί.

Την Πέμπτη, η οικογένεια της Τζεφέρι πήγε να την ελέγξει και φέρεται να είδε αίμα στο πεζοδρόμιο από το διαμέρισμά της, ανέφερε η ένορκη κατάθεση. Βρήκαν την Τζεφέρι μέσα νεκρή με «εμφανή κοψίματα και μαχαιριές, συνολικά πάνω από 100 τραύματα».

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλει)», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.«Ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού με έμβλημα «Gucci» εντοπίστηκε στο πάτωμα του μπάνιου όπου βρέθηκε το θύμα», συνεχίζει η ένορκη κατάθεση.

Ο δίχρονος δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού. Την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε στο Dell Homes Park λίγα μίλια μακριά από το σημείο όπου η Τζεφέρι βρέθηκε νεκρή, με ”κάτι” στο στόμα του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί πυροβόλησαν προς το στο ερπετό και αυτό άφησε ό,τι είχε στο στόμα του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανασύρουν και ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για το σώμα του μικρού Τάιλεν, το οποίο ήταν άθικτο, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία.

Ο Μόσλει κρατήθηκε στη φυλακή της γειτονικής κομητείας της Πινέλας την Παρασκευή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γραφείου του σερίφη. Η κατάθεσή του έχει προγραμματιστεί στις 11 Απριλίου. Το CNN επικοινώνησε με το Γραφείο του Εισαγγελέα, το οποίο δεν έδωσε κανένα σχόλιο.

Με πληροφορίες από cnn.com