Χαλκιδική: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό με φτυάρι δημοτικού υπαλλήλου από καταστηματάρχες

Ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, ενώ ήλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή στη διάρκεια της κακοκαιρίας.
simarik via Getty Images

Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου ανάμεσα σε ένα δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Προποντίδας καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη και παιχνίδια στα Νέα Μουδανιά, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ ήλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή και ότι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν τρία άτομα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, σε βίντεο που ανήρτησαν οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, δίνουν διαφορετική εκδοχή λέγοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε πρώτος στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μάλιστα την ώρα που πάλευαν με τα νερά.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media ότι ο υπάλληλος άρπαξε τον άντρα της από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απλά βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι άνθρωποι της βίας και ότι ποτέ δεν θα προκαλούσαν τέτοια επεισόδια από δική τους πρόθεση.

Δημοφιλή