Χάρι και Μέγκαν: Αποχαιρετούν τους 11 εκατ. ακολούθους τους στο Instagram

Αντίο τους λέμε και εμείς.

Μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν σήμερα στο Instagram πως θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό @sussexroyal, καθώς και στην ιστοσελίδα τους με το ίδιο όνομα.

«Σε μια χρονική περίοδο όπου ο κόσμος μοιάζει απίστευτα εύθραυστος, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε ολόκληρη την υφήλιο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία», γράφουν στο μήνυμά τους και προσθέτουν:

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ», όμως η «δουλειά συνεχίζεται. Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα» προσθέτουν. «Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα προτιμούσαν, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, η προσοχή να παραμείνει στην παγκόσμια απάντηση στη νόσο Covid-19».

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ από εδώ και στο εξής δεν θα ανανεώνουν με δημοσιεύσεις τον λογαριασμό, αλλά δήλωσε στο περιοδικό People πως θα παραμείνει ανοιχτός για «πιθανή μελλοντική χρήση».

Ακόμη, μιλώντας στο Haper’s Bazaar, υπογράμμισε πως το ζευγάρι θα αφοσιωθεί στην οικογένεια του και αντίθετα από την άποψη του προέδρου Τραμπ για αυτούς, θα πληρώνουν μόνοι τους για την ιδιωτική τους ασφάλεια.

«Ο δούκας και η δούκισσα θα περάσουν τους επόμενους μήνες συγκεντρωμένοι στην οικογένειά τους, συνεχίζοντας παράλληλα το έργο τους», πρόσθεσε.

Από σήμερα, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν αποτελούν πλέον ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που σημαίνει πως στο εξής δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται σε συγκεντρώσεις εκπροσωπώντας το παλάτι.

Πηγή: HuffPost US

Δημοφιλή